Ovaj vikend zabava u Fun Parku Biograd seli na Divlji Zapad, a potom na Piratska mora!

Fun park Biograd otvorio je sezonu sa odličnim zabavnim programom, natjecanjima, nagradnim igrama i plesom. Kao šlag na odličnu zabavu nebo nad parkom obojili su šareni lampioni, a potom i vatromet u izvedbi svjetskih piromajstora-Mirnovec pirotehnike!  A ono što slijedi su svakako zabavna putovanja kroz vrijeme i teme, koje ste vjerojatno gledali na filmovima. Naravno u Fun Parku Biograd svakoga tjedna možete biti dio posebne tematske zabavne čarolije. Nakon svečanog otvorenja, zabava se seli na prerije Divljeg Zapada!

WILD WILD WEST  07. i  08.5.2022.

 

 Ovaj prezabavan event razveselio je lani i velike i male, probudio natjecateljski duh i dobro nasmijao sve uzraste. Mnogi su se roditelji uz one najmanje okušali u natjecanjima i country pjena partiju. I  ove godine ljubitelje western zabave čeka odličan provod u brojnim kaubojskim i indijanskim natjecanjima. Najmlađi natjecatelji mogu loviti krivine u indijanskima kanuima koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tu je i Western Express mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni dodatnog adrenalina mogu uskočiti u Mine train coaster i hrabro savladati zavoje kakve su vidjeli u avanturističkim filmovima. Naravno uz vožnje možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u super zabavnom country pjena partiju! Na kraju oni sretne ruke zabavan dan mogu završiti i s nekom nagradicom  na tomboli.

Kao na svakom početku priče o Divljem Zapadu i ovoga puta Fun Park Biograd imat će čast ugostiti uvaženog pernatog ambasadora-papigu Koko koji će ovaj party učiniti još zabavnijim!

PROGRAM WILD WILD WEST  7. I 8.5.2022.

16.00               Pucanje iz luka i strijele

Slikanje s papigom Koko

18.00               Country pjena party

19.00               Natjecanje u jahanju bika

20.00               Tombola

20.30               Puštanje lampiona

Od ove sezone Wild West područje obogaćeno  je s dodatnom zonom za igranje i spremno za nove avanture, smijeh i dobar provod!!

 PIRATSKE IGRE  14. i 15.5.2022

 Nakon western avantura, prerije će zamijeniti piratska mora i zabavne piratske igre!! Za piratske igre trebate imati pravi tim  i dobro posložiti posadu, jer samo tako možete u bitkama na brodovima osvojiti Piratski zaljev!

Kako bi zabava bila još bolja Fun Park Biograd pripremio je brojna natjecanja i odličnu piratsku zabavu. Brodovi u piratskom zaljevu dobro su naoružani prskajućim topovima i spremni da uz pravu posadu pošteno zašpricaju protivnike. Krenite u piratske bitke ali PAZITE!! Vodena opasnost vreba i sa kopna iz dobro napunjenih vodenih prskajućih topova, te boomper boatsa posebnih gumenih čamaca, koji vas mogu dočekati i vašu piratsku bitku pretvoriti u pravu avanturu! Piratske pustolovine pod budnim okom prati kapetan Sparrow, najtraženiji piratski lik za fotografiranje! Oni hrabriji mogu istražiti i kuću straha i upoznati se s piratskim zombijima. Lako ćete je pronaći, krasi je najveća piratska lubanja sa nožem. Naravno atrakcije Fun Parka Biograd  radit će punom parom i ponuditi zabavu u svakom dijelu parka.

Program počinje od 14.00 sati, a uz zabavne vožnje okušajte se i u brojnim piratskim igrama. Kao prava piratska ekipa odmjerite snage u potezanju konopa, obaranju ruke, zaplešite na posebnom piratskom pjena partiju i na kraju zaigrajte i tombolu! Možda uz odličnu zabavu i osvojite poneku nagradu. Za sam kraj slijedi čarolija bojanja neba sa lampionima. Pošaljite poneku lijepu želju i uživajte u čarobnoj atmosferi.

14. i 15.5. PIRATSKE IGRE-PROGRAM:

14,00 Otvorenje, susret i slikanje s Funny i piratima uz slatke poklončiće

16-00  Potezanje konopa

17.00  Piratski pjena party

18.00  Obaranje ruku

20.00  Tombola

20.30 Puštanje lampiona

 

 

Ovaj nagrađivani centar zabave za ljeto pripremio je još pregršt novih avantura i obogatio ponudu igračaka koje će sigurno razveseliti one najmanje posjetitelje. Kao i lani mnogi junaci iz najpopularnijih filmova, skupa sa  voditeljima, plesačima i zabavljačima potrudit će se da vam osiguraju nezaboravan provod na koji ćete se sigurno rado vratiti tijekom sezone!

 

Ulaznice možete kupiti OVDJE.

Radno vrijeme

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...