Posebna regulacija prometa zbog Wingsa, vozače se savjetuje koje obilazne pravce koristiti

Utrka Wings for Life, u nedjelju ponovo starta u 13 sati s Liburnske obale u Zadru.

Od četvrtka, 5. svibnja poslijepodne neće se moći koristiti parkirališni prostor nekadašnjeg autobusnog kolodvora, a od 20 sati i zapadni dio parkirališta na području bivše zgrade Zaraušek.

Od subote, 7. svibnja ujutro neće biti moguće koristiti parkirališni prostor istočno, kao ni dio parkirališta na Liburnskoj obali uz more te parkirališna mjesta uz gradski bedem od Lančanih vrata do Vrata svetog Krševana.

Sva navedena parkirališna mjesta bit će slobodna od nedjelje, 8. svibnja u večernjim satima. Alternativna parkirališna mjesta su na prostoru Ravnica i bivše vojarne Franka Lisice.

U nedjelju, 08. svibnja promet će se odvijati uz posebnu regulacija zbog održavanja utrke WINGS FOR LIFE RUN na dionicama:

1. od 09.15 do 14,00 sati Liburnska obala – Ulica Narodnog lista

2. od 11.45 do 14.00 sati Liburnska obala – Ulica O.K. Tomislava

3. od 12.00 do 14.00 sati Zrinsko – Frankopanska Ulica – Put Murvice – dr. Franje Tuđmana – Ante Starčevića

4. od 12.15 do 14.15 sati Ulica 4. GBR – 84. Bojne HV „Termiti” do izlaza iz Zadra, promet u smjeru juga

5. od 12.30 do 14.30 sati na dionici ceste D8 – Bibinje – Sukošan – Sv. Petar – Turanj – Sv. F. i Jakov – Biograd – Pakoštane – Drage, do granice sa Šibensko-kninskom županijom, promet će se odvijati uz posebnu regulaciju po dionicama sukladno kretanju trkača.

U vremenu od 11.30 do 14.00 sati ulaz odnosno izlaz vozilima sa zadarskog poluotoka neće biti moguć preko križanja Jazine.

U vremenu od 12.30 do 16.00 sati cjelokupni promet u oba smjera, državnom cestom od Zadra do Draga odnosno granicom sa Šibensko-kninskom županijom i nadalje u smjeru Primoštena će se odvijati uz posebnu regulaciju policijskih službenika i to po dionicama sukladno kretanju trkača.

Savjetuje se vozače da u navedeno vrijeme u što manjoj mjeri koristiti ulice, koje su ujedno obilazni pravci za kretanje vozila:

– Ulica dr. Franje Tuđmana
– Ulica V. Mačeka
– Ulica braće Miroslava i Janka Perica
– Ulica Franka Lisice
– Ulica Put Murvice
– Ulica II. Zasjedanja ZAVNOH-a

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...