Šime Vrsaljko ozlijedio nogu u utakmici protiv Elchea! Neće igrati do kraja sezone

Hrvatski nogometni branič Šime Vrsaljko ozlijedio je nogu tijekom utakmice njegovog Atletico Madrida i Elchea pa bi mogao izbivati s travnjaka između tjedan dana i dva tjedna.

Vrsaljko je u srijedu morao napustiti travnjak u Elcheu već u sedmoj minuti nakon što je osjetio bol.

Idući dan su ga pregledali liječnici u Sveučilišnoj bolnici Navarra u Madridu gdje mu je dijagnosticirana “kontrakcija” mišića, odnosno stezanje mišića.

– Igrač će otpočeti postupak ponovne adaptacije i dnevnih fizioterapeutskih sesija. O njegovom napretku će ovisiti kada će se priključiti suigračima – priopćio je Atletico u petak ne navodeći točno mjesto ozljede.

Doktor Jose Gonzalez iz zdravstvenog centra Deyre u Madridu, koji se bavi ozljedama nogometaša, rekao je za Hinu kako bi se Vrsaljko mogao oporaviti za tjedan do dva.

– Riječ je o kontrakciji, vjerojatno bedrenog mišića ili tetive. To je manja ozljeda. Morala bi biti riješena za tjedan do dva – izjavio je Gonzalez u telefonskom razgovoru.

Atletico je pobijedio u gostima Elche 2:0 te zauzima treće mjesto u španjolskom prvenstvu, a do kraja sezone su mu ostale dvije utakmice. Crveno-bijeli će u nedjelju dočekati četvrtoplasiranu Sevillu a 22. svibnja će gostovati kod šestoplasiranog Real Sociedada. Vrsaljku 30.lipnja istječe ugovor s Atleticom.

Vrsaljko, koji je ove sezone imao nekoliko ozljeda, posljednji nastup za reprezentaciju Hrvatske upisao je prije 11 mjeseci na Europskom prvenstvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...