Što se zapravo dogodilo Grdoviću? Prijatelj: “On je jako emotivan, strašno”

Nakon što je u javnosti osvanula snimka s koncerta u Sloveniji na kojoj se vidi kako Mladen Grdović pada na pozornici i ne može se dići, jer je, može se pretpostaviti, jako alkoholiziran, Jutarnji je pokušao dobiti pjevača na telefon. Međutim na njegov mobitel javio se prijatelj koji se nije predstavio, rekavši kako je Grdović kod njih u Kaštelima zaboravio svoj telefon.

Na upit kako je glazbenik, nekoliko dana nakon tog incidenta kojeg nije bilo niti najmanje lijepo za vidjeti, prijatelj je uzvratio:

– Ma dobar je. Bio je kod nas na ribi, na juhi, klasika. A što ćete, on je jako emotivan, strašno. Ostao je bez brata i još pati za njim, ne može se pomiriti. Ali najbolji je on – kazao je kratko pjevačev prijatelj.

Brat Mladena Grdovića, Paulo, preminuo je prošle godine nakon 12 godina duge borbe s karcinomom.

Podsjećamo, Grdović se sapleo na pozornici u petak i pao, a nakon što je glazba stala, a iz publike počeli stizati glasovi nezadovoljstva. Mladen je na podu dohvatio mikrofon i povikao ‘pivan ja i dalje’.

Međutim došli su zaštitari, podigli ga i odveli s pozornice. Festival na kojem je nastupio se održava u slovenskim Marezigama, a tema večeri kad je nastupio Grdović bila je Dan vinogradara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...