Sudac ispitao Kelavu; Glasnogovornik: “Oštećenicu je s obje ruke uhvatio za vrat i počeo snažno stiskati, vikao je ‘pi**a ti materina, zbog tebe sam završio u zatvoru’!”

Sudac je nakon ispitivanja svećenika Domagoja Kelave, zbog opasnosti od ponavljanja djela, odredio njegovo zadržavanje u maksimalnom zakonskom trajanju od petnaest dana.

Prepraćen je u zatvor u Zadru.

Tereti se da je dana 17. svibnja 2022. godine oko 00,10 sati u mjestu Sukošan, na javnom mjestu, na ulici, na naročito drzak i nepristojan način na štetu 43-godišnje, narušio javni red i mir. Prilikom povratka u župnu kuću vidio je susjedu koja se vraćala s posla, izašao iz vozila i zatrčao se prema njoj glasno vičući: “Zbog tebe sam završio u zatvoru pi**a ti materina”, pritom misleći na događaj s časnom sestrom koji se dogodio 26. travnja. S obje ruke uhvatio ju je za vrat i počeo snažno stiskati. 43-godišnjakinja se istrgnula, a svećenik ju je odgurnuo te je pala na tlo i zadobila laku tjelesnu povredu, površinsku ozljedu nožnog zgloba i stopala, izjavio je, između ostalog, glasnogovornik Općinskog suda u Zadru Davor Dubravica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...