Thompson zahvalio navijačima: “Sigurno ćete nam biti potrebni i za treću utakmicu!”

Košarkaši Zadra u uzvratnoj utakmici polufinalne serije s 76:57 savladali su ekipu Splita, ključnom se za slavlje u drugoj utakmici pokazala treća dionica u kojoj su Zadrani s 25:9 nadvladali Splićane i kasnije za sastav trenera Subotića nije bilo povratka.

Prvo poluvrijeme prošlo je u izjednačenom tonusu, Zadar je bolji bio u prvoj, a Split u drugoj četvrtini. Nakon što je Zadar iz svlačionice izašao s boljom kontrolom skoka, za Split je tu bio kraj.

Zavladala je nervoza u splitskim redovima poradi lošije napadačke realizacije i Zadar je na kraju zasluženo slavio uz poprilično lijepu zalihu koševa.

Zadar je do pobjede predvodio sjajni Justin Carter koji je ubacio 21 poen i uhvatio 7 skokova, ništa lošiji nije bio niti Trevor Thompson koji je uz 14 dodao i 8 skokova dok je u pobjedu 13 poena ugradio Dario Drežnjak. Shannon Shorter s 20 i Tonko Vuko s 15 bili su danas jedini raspoloženi u dresu Splita.

Trevor Thompson, igrač Zadra:

‘Atmosfera je bila odlična, i hvala svim navijačima koji su došli. Sigurno će nam to biti potrebno i za treću utakmicu. Kao tim znali smo da je ovo utakmica biti ili ne biti, a ja osobno iako u zadnje vrijeme nisam igrao najbolje radi problema s osobnim greškama fokusirao sam se kako ne bih imao tih problema. Znao sam da ću početi s klupe, ali odradio sam svoj posao da pomognem ekipi za pobjedu. Pogledati ćemo snimku, pripremiti ćemo se za novu utakmicu i nadam se da ćemo upisati pobjedu.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...