Transavia će Zadar povezivati s Parizom i Rotterdamom!

Niskotarifna aviokompanija Transavia, tvrtka – kćerka iz Air France – KLM grupe, u lipnju će prometovati na 10 redovnih linija prema 5 hrvatskih zračnih luka – Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Prema Zadru Transavia najavljuje dvije linije, iz Pariza i Rotterdama.

Iz Zračne luke Orly zrakoplovi će prema Zadru letjeti utorkom i subotom, dok su iz Rotterdama letovi najavljeni srijedom i subotom.

Transavia će između Rotterdama i Splita u lipnju prometovati 5 puta tjedno (svakog dana osim utorkom i petkom), između Amsterdama i Splita 3 puta tjedno (srijedom, petkom i nedjeljom), te između Pariza i Splita 4 puta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom). Prema i iz Splita Transavia će u lipnju ponuditi gotovo 19 tisuća sjedala.

Ovaj će avioprijevoznik na ukupno 10 međunarodnih linija prema spomenutim zračnim lukama ponuditi više od 45 tisuća sjedala na svojim zrakoplovima tipa B737-700 te B737-800.

Avioprijevoznik ostavlja mogućnost povećanja broja tjednih operacija u drugoj polovici lipnja, ovisno o kretanju bookinga, prenosi Croatian Aviation.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...