Uređuje se zaboravljeni Kapetanski park! Za 240 tisuća kuna obnova koševa, tribine, javne rasvjete i priključka za vodu!

Na jučerašnjoj javnoj tribini u sklopu projekta KVARTipo od 25 pristiglih prijedloga stanovnici područja MO Poluotok odabrali su realizaciju prijedloga uređenja parka Kapetanski s maksimalnim predviđenim iznosom od 240.000 kuna.

“Obnova igrališta i koševa, tribine, javne rasvjete i priključka za vodu te uređenje pristupnih puteva i zelene površine s ciljem ostvarivanja infrastrukturnih preduvjeta za sigurno javno korištenje igrališta i parka. Ukoliko bi planirani trošak prelazio iznos predviđen projektom KVARTipo, ostatak sredstava možemo osigurati u suradnji s budućim korisnicima – Sveučilištem, Pomorskom školom, Koncertnim uredom… ili u suradnji sa zainteresiranom javnosti putem humanitarnih i radnih akcija. Vrijedi napomenuti da je ovo bila možda i prva prilika od proglašenja hrvatske nezavisnosti da stanovnici Poluotoka neposredno iznesu svoje svakodnevne probleme gradonačelniku i pročelnicima raznih ureda Grada Zadra te se nadamo da ćemo u budućnosti barem jednom godišnje imati priliku sudjelovati u sličnim javnim raspravama s predstavnicima Grada”, kazuju iz Mjesnog odbora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...