Zadar dočekuje Uskok Klis, Jurica Buljat: “HNK Zadar ne bi trebao imati problema s licencom, stvaraju se zdravi temelji za budućnost”

Nogometaši HNK Zadar sutra u 17.30 sati u susretu 31. kola 3.HNL-jug u Stanovima dočekuju Uskok Klis. Četiri kola prije kraja na ljestvici je vodeći Jadran Ploče sa 56 bodova, Hrvatski vitez Posedarje i Hrvace imaju 51, dok je HNK Zadar četvrti s 50 bodova.

Zadrani su u prošlom kolu u derbiju kola poraženi u Pločama od Jadrana, što im je bio prvi poraz nakon punih 6 mjeseci i 14 dana i devetnaest pozitivnih rezultata u nizu. Utakmicu će u Stanovima suditi Lukša Klaić (Konavle).

Iskusni 36-godišnji Jurica Buljat smatra kako će sutra od iznimne važnosti biti kvalitetan pristup kako bi se osvojila nova tri boda.

Četiri su kola preostala do kraja, praktički svaka utakmica nam je bitna, prvenstvo se bliži kraju i sve teže nam je, međutim, već smo pokazali kako na našem terenu igramo perfektno, šteta što takve igre ne uspijevamo prenijeti i u gostima. Svim ostalim momčadima smo motiv više kad igraju protiv nas, uz naš pravi pristup, kvalitetu i motiv, mislim kako sutra ne bi trebalo biti problema das pobijedimo Uskok Klis, nema se goste što pitati, tu se pita samo nas! Moramo gledati samo svoju igru i ići utakmicu po utakmicu, ništa još nije gotovo, u igri je još dvanaest bodova. Nećemo odustati od našeg cilja, a to je jedinstvena Treća HNL, koju u svakom pogledu zaslužujemo. Dosta klubova bore se za tu jedinstvenu ligu, ali dosta njih ima problem s licencom i financijama, jer ne ispunjavaju uvjete, tako da će puno njih na kraju i odustati od igranja u toj novoj ligi,  Kazat ću kako HNK Zadar uglavnom ispunjava sve uvjete oko dobivanja licence, vjerojatno će se morati još nadopuniti neke sitnice. Mislim kako je prisutna jedna pozitivna priča u HNK Zadar, stvaraju se novi zdravi temelji za jedan stabilan klub u budućnosti, zaključio je Buljat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...