Zadar gostuje kod Zaboka, Helbich: “Probat ćemo smanjiti pad koncentracije”

Košarkaši sutra u 18 sati gostuju kod Zaboka u drugoj utakmici četvrtfinala playoffa PH, podsjetimo, prije dva dana u dvorani Krešimir Ćosić, Zadar je pobijedio sa 88-63 , igra se na dvije pobjede, eventualna majstorica igrala bi se opet u Zadru.

Zadrani put Zaboka kreću ujutro u osam sati, svi igrači su spremni, a trener Zadra Srđan Helbich poručuje kako njegove igrače ne očekuje nimalo lagana utakmica.

Što smo naučili iz prve utakmice?

U prvoj utakmici smo bili dobri veliki dio utakmice, kada je malo narasla razlika bilo je nekih malih padova koncentracije, malo smo to analizirali, probat ćemo sutra smanjiti taj broj minuta u kojima nam pada koncentracija, mi moramo to pokušati držati cijelu utakmicu, želim i inzistirat ću na tome, da nam se taj pad koncentracije ne događa.

Samopouzdanje u momčadi se diglo?

Tako je, dobro smo reagirali, bili smo u toj nekoj lošoj seriji, sve vrijeme momci su dobro trenirali i radili, vjerovali smo da ćemo se dići, i dizali smo se, ali jednostavno nije bilo dovoljno da pobjeđujemo, sad je počeo playoff i momci su to shvatili.

Možemo li kazati kako će Zadar sutra s lakoćom pobijediti Zabok?

Pa ne bih rekao baš da će biti lako, jer Zabok će sigurno na svom terenu pokušati pružiti jači otpor, tako da ne vjerujem da će se oni baš predati lagano, imaju i svoje navijače i sigurno da nam neće biti lako. Moramo odigrati dobru utakmicu i biti fokusirani svih četrdeset minuta, i onda vjerujem kako naša pobjeda neće doći u pitanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...