Zadar poražen kod Neretve, Buljat promašio penal! Jordan: “Doma ubijamo, u gostima nemamo sreće!”

Nogometaši Zadra doživjeli su i drugi poraz u nizu u 3.HNL-jug, u susretu 32. kola poraženi su u Metkoviću na igralištu Iza vage pred 200 gledatelja od Neretve sa 1-0, pogodak za domaćine postigao je desno krilo Luka Anković u 59. minuti.

Veliku šansu za poravnanje rezultata Zadar je imao u 94. minuti, obrambeni igrač domaćih je igrao rukom, dosuđen je jedanaesterac, kojeg je Jurica Buljat promašio pogodivši vratnicu! Zadrani su u gostima potpuno drugačija momčad, u gostima nisu slavili još prije gotovo tri mjeseca (zadnji put 19.veljače, pobjeda kod Uranije 0-1).

Na ljestvici dva kola prije kraja, HNK Zadar zauzima četvrto mjesto sa 53 boda, vodeći je Jadran Ploče s 59 bodova, drugo i treće mjesto s 54 boda dijele Hrvatski vitez Posedarje i Hrvace.

U idućem pretposljednjem 33. kolu, u subotu 21. svibnja u 17.30 sati, Zadar će opet u goste, i to petnaestoplasiranom Kamenu iz Ivanbegovine kraj Imotskog.

Zadrov napadač 32-godišnji Marko Jordan realno je ocijenio susret u Metkoviću.

Moje mišljenje je da smo odigrali najbolju gostujuću utakmicu ove sezone, imali smo jako puno šansi, koje nažalost nismo iskoristili. Primili smo taj bezvezni gol, iz auta centaršut rukom, imali su domaćini visoke igrače, i eto, zabili su nam. Šteta, izgubili smo jako bitne bodove. Ne znam što nam se dešava u gostima, stvarno ne znam, nije strah, jednostavno nas ne ide u gostima, mi imamo šanse, ali ne možemo zabiti gol, nemamo sreće u gostima, dok doma ubijamo! Idemo odraditi ova dva zadnja kola kako treba, bit će velika borba za konačni poredak u vrh do zadnjeg kola, sve je na nama, više se ne možemo oslanjati na druge, zaključio je Jordan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...