Zadar razbio Kamen! Zadarski Gerd Müller, Ante Vukadinović: “Bit će pjesme u busu do Zadra, želimo jedinstvenu treću!”

Nogometaši HNK Zadar napokon su slavili u gostima! Trebalo je čekati tri mjeseca kako bi Zadrani na strani napokon uzeli tri boda. U susretu pretposljednjeg 33. kola 3.HL-jug, u Ivanbegovini kraj imotskog pred 120 gledatelja, igrači Želimira Terkeša s 2-4  pobijedili su Kamen. Pogotke za domaćine postigli su Miro Kovačić (7.) i Petar Kljenak (47.), za HNK Zadar strijelci su bili njihov najbolji golgeter s 14 golova Ante Vukadinović (9.,33., 58.) i Roko Jurić (40.).

Današnjom pobjedom Zadrani su ostali u utrci za plasman u jedinstvenu treću ligu iduće sezone. Na ljestvici vodi Jadran Ploče s 59 bodova (utakmica manje), Hrvatski vitez Posedarje ima 57, HNK Zadar je treći s 56 bodova, Hrvace su četvrte s 54 boda (utakmica manje).

U subotu 28. svibnja u 17.30 sati u Stanovima,  HNK Zadar će u posljednjem kolu dočekati petoplasirani Junak Sinj. Cilj je svakako pobjeda protiv Sinjana, i uz malo sportske sreće izboriti ulazak u jedinstvenu treću ligu, koju momčad sa Stanova zaslužuje!

Nakon pobjede protiv Kamena najbolji strijelac Zadra 21- godišnji, 193 cm visoki Ante Vukadinović bio je presretan.

Bila je tvrda utakmica po sparnom vremenu i teškom grbavom terenu, ali na kraju smo zadovoljni zbog ove vrijedne pobjede, a i ja sam stvarno sretan zbog svoja tri gola i dobre forme. Idemo sad dobiti Junaka kući, nadamo se da će naši konkurenti negdje kiksati, mi ćemo svoj dio nastojati odraditi kako treba, pa ćemo vidjeti konačni ishod. Atmosfera u svlačionici nakon današnje pobjede je odlična, u autobusu do Zadra bit će pjesme! Pozivam naše navijače da nas u što većem broju podrže u zadnjem kolu u Stanovima, s puno emocija kazao je Vukadinović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...