Anketa pred majstoricu i očekivanja Zadrana: “Očekujemo pobjedu i kolonu auta već kod Masleničkog mosta!”

Sutra s početkom u 19 sati u Zagrebu u dvorani Dražen Petrović igra se odlučujuća peta utakmica, majstorica za prvaka Hrvatske u košarci između Cibone i Zadra. Cibona traži put prema 20-om naslovu državnog prvaka, Zadar bi pobjedom osvojio četvrti trofej PH, drugi u nizu.

Zadrane smo upitali kakva su ima očekivali pred sutrašnji dvoboj, u jednom su složni, niti ne pomišljaju na poraz, svi očekuju slavlje na Narodnom trgu u prvim satima subote.

– Bio bih presretan da Zadar osvoji prvenstvo, navijač sam Zadra od davnih vremena, i do smrti ću navijati za njih! Sutra su šanse 50:50 i tko bude imao više koncentracije i bolji dan, taj će pobijediti. Evo i ja čitam kako se sprema invazija zadarskih navijača u Zagreb te da su se naoštrili. Bude li naša pobjeda, mogla bi se ponoviti kolona auta kao nekada već kod Masleničkog mosta, pa do Zadra.

– Ako budemo više trčali dobit ćemo, smatram kako igramo sporu penzionersku košarku, ako dozvolimo Ciboni da se rastrči onda ćemo izgubiti! Našim momcima treba dati podršku, uvijek prije na Tv-u gledam KK Zadar od nogometne reprezentacije Hrvatske. I da igraju u istom terminu gledao bi naše košarkaše. Stari sam navijač,  svi mi stari navijači držimo fige Zadru da pobijedi Cibonu!

– Zadnja utakmica je pokazala da naši momci imaju karakter, volju, želju i ambicije. Mislim kako će igrači Zadra ostvariti snove navijača i još jednom osvojiti naslov PH, definitivno očekujem ludo slavlje tijekom prvih sati subote. Zadrani. su pokazali da znaju prirediti veličanstven doček.

– Po širini rostera i kvaliteti Cibona je favorit, ali po iskustvu i ludosti navijača mi. Mislim kako Zadru nedostaje igrača, igramo sa samo sedam igrača, za pet jakih utakmica u nizu to je premalo. Evo čitam da se sprema dolazak u Zagreb velikog broja naših Zadrana, naravno da očekujem slavlje tijekom noći na subotu na Trgu.

– Nema Boga da Zadar izgubio utakmicu, to Carter, Thompson i Mavra neće dopustiti. Cibona je jaka , ali moramo dobiti, ide i veliki broj naših navijača. Sigurno je da ćemo u noći na subotu na Trgu prirediti ludilo, slavlje i bakljadu!

– Nadam se naravno trijumfu i našem slavlju, te da će i naši navijači odraditi svoj dio posla, te da ćemo slaviti na Trgu. Odlučit će pozitivna bezobrazna drskost na terenu, jednostavno to su takve utakmice i tu drskost moraš imati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...