Antena Zadar daruje 30 ulaznica; U nedjelju treća utakmica finala između Zadra i Cibone!

Treća i četvrta utakmica finala HT Premijer lige između KK Zadar i KK Cibona se igraju u nedjelju, 5. lipnja i utorak, 7. lipnja u 20 sati na Višnjiku.

Svoje ulaznice za navedene susrete možete kupiti u subotu 4. lipnja od 10 do 18 sati na blagajni na Višnjiku te na dan odražavanja treće utakmice od 10 sati do poluvremena utakmice.

Za četvrtu utakmicu finala HT Premijer lige ulaznice možete kupiti u ponedjeljak 6. lipnja od 10 do 18 sati te na dan održavanja utakmice od 10 sati do poluvremena utakmice.

Od četvrtka 2. lipnja ulaznice za obje utakmice bit će dostupne online putem platforme www.croatia-tickets.com. Kupljene ulaznice moći ćete predočiti na ulazu preko mobitela ili u isprintanoj verziji.

Cijena ulaznice za obiteljski VIP i prsten je 50 kuna, a za tribinu 40 kuna.

Oba susreta se može pratiti na Arena Sport televizijskom kanalu.

Od subote, 4. lipnja na blagajnama je moguće kupiti ulaznice za obje utakmice. Zbog ukidanja epidemioloških mjera i potencijalno povećanog broja posjetitelja ukida se personalizacija karata.

Antena Zadar dijeli čak 30 karata za nedjeljni susret. Ispod objave na našem Facebook profilu tagirajte osobu koju želite povesti i objavu podijelite na javno! Slušajte nas i u programu radija.

Imena dobitnika objavljujemo sutra!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...