Boje i mirisi rasadnika Cerodol!

Rasadnik Cerodol omiljeno je mjesto za sve ljubitelje cvijeća i uređenih okućnica. Ukoliko još niste gotovi s uređnjem okoliša ili ga želite samo nadopuniti, posjetite  rasadnik i razgledajte ponudu sezonskog cvijeća, trajnica, grmova, penjačica i začinskog bilja.

Kako bi kupcima olakšali uređenje, u ponudi su i različiti supstrati i gnjojiva, sjeme trave, zemlja za cvijeće, žardinjere, ukrasne oblutci i ukrasna stakla, ali i različiti vrtni alati.

Veliki izbor sezonskog cvijeća privući će pozornost svakog posjetitelja i sigurno ćete teško odoljeti bojama i mirisima rasadnika. Ove godine je i veliki izbor gotovih cvjetnih žardinjera koji vam zasigurno neće biti lagan, ali zato su tu djelatnici koji će uskočiti sa savjetima i pomoći vam u odabiru.

Rasadnik je smješten na samom izlazu iz grada na adresi Put Nina 250, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 07:03 do 14:30 sati te subotom od 07:30 do 11:30 sati. Ukoliko imate pitanja možete nam se obratiti putem e-maila: rasadnik.cerodol@nasadi.hr ili telefonom na 023/224-591


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...