David Gunjević: “Pokušat ćemo razgovarati s Buljanom i zadržati ga. Sutra ćemo izabrati sportskog direktora”

Nakon vijesti kako KK Zadar napušta Tomislav Buljan (20 god., 205 cm., krilni centar), javio nam se vršitelj dužnosti direktora kluba David Gunjević koji je pojasnio detalje oko slučaja mladog hrvatskog reprezentativca, najavivši kako će ga klub nastojati svim silama zadržati u dresu Zadra.

Nama je novac od kredita u iznosu od 3,7 milijuna kuna stigao tek jučer u poslijepodnevnim satima, međutim, Buljan je imao pravo na raskid ugovora do 28. lipnja što i stoji u ugovoru. Jednostavno njegov agent, Buljanovi roditelji i sam igrač, nisu imali razumijevanja za čekanje, u neku ruku klub to i razumije. Mi jednostavno do jučer popodne u blagajni nismo imali niti jedne kune. Sve ovo ne isključuje nove pregovore s Buljanom, jedna nova runda pregovora koja će uslijediti nakon odabira novog sportskog direktora. Što se tiče statusa  Antonija Jordana i Darija Drežnjaka, obojica imaju ugovore do 30 lipnja, dakle do danas, obavit ćemo razgovore s njima pa ćemo vidjeti.  Novi sportski direktor će biti izabran do sutra ujutro. Kazat ću, kako su na razgovoru za mjesto sportskog direktora bili Zvonko Topić iz Splita, Talijan Marco Parisatti, Tihomir Bujan, Roko Jurlina, Denis Pleslić i Vlado Vanjak, s Hrvojem Perićem će se pokušati razgovarati tijekom današnjeg dana, zaključio je Gunjević.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...