Denis Karlović: “Nema oprosta duga KK Zadru, dolazi nam poznati pjevač iz regije!”

Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović jako je zadovoljan događajima što će uslijediti u narednom periodu, očekuje se niz zanimljivih sportskih manifestacija i jedan veliki koncert poznatog pjevača iz regije, koji će biti ispunjen velikim brojem gledatelja

Denis što nas najprije očekuje?

Prvo što nam slijedi je EP u mažoret sportu od 22. do 26. lipnja, gdje imamo za sada preko 4 tisuće natjecatelja. Dalje imamo Svjetski kup za odbojkašice od 23. do 31. srpnja, zatim SEHA liga rukometaša od 31. kolovoza do 4. rujna, slijedi svjetska konferencija Infobip iz IT sektora od 19. d0 20. rujna, 24. rujna je na rasporedu Donat open u taekwondou, Sirena kup u ritmičkoj gimnastici 1. i 2. listopada i svjetsko veteransko prvenstvo u mačevanju od 6. do 12. listopada.

Hoćete li uskoro organizirati nekakav veliki koncert?

Imat ćemo jedan veliki koncert krajem listopada, radi se o poznatom pjevaču iz susjedstva iz naše regije. Radi se o promociji koncerta tog pjevača u više gradova, kako u samoj regiji, tako i u Europi. Mislim da će dvorana Krešimir Ćosić na tom koncertu biti popunjena!

Kako ŠC Višnjik surađuje s KK Zadar?

Mi smo tu da budemo potpora KK Zadar koji je već godinama u problemima. Grad Zadar i ŠC Višnjik pokušavaju biti maksimalno korektni i izaći u susret KK Zadar, ovaj financijski dio s klubom je jedno breme, koje moramo riješiti u sljedećem razdoblju.

Uspjet ćete riješiti financijska potraživanja prema KK Zadar?

Na putu smo da to riješimo, evo, izgradnjom vrtića dug KK Zadar će se smanjiti za oko 5 milijuna kuna. Da pojasnim, tih 5 milijuna kuna će KK Zadar dobiti tom izgradnjom vrtića, nakon čega će KK Zadar vratiti tih 5 milijuna kuna ŠC Višnjik, a nakon toga ŠC Višnjik ima obvezu izgraditi vrtić. Inače, radi se o velikom novčanom iznosu koji nam KK Zadar duguje.

Koliko točno?

Radi se negdje o dugu od 15 milijuna kuna. U taj iznos spada najam velike glavne dvorane, najam malih pomoćnih dvorana, kao i organizacija samih utakmica koje su išle na neki način preko ŠC Višnjik.

Ima li šanse da KK Zadar dobije oprost duga?

To zakonski nije moguće, ne može se dati nešto što vrijedi 500, 300 ili 200 kuna po satu za jednu kunu, to je nezakonito, na kraju krajeva, svi ovdje koji se koriste uslugama ŠC Višnjik plaćaju svoje obveze.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...