Diletta: “Zadar mi je prvi susret s Hrvatskom, voljela bih ovo ljeto opet doći!”

Sportska novinarka Diletta Leotta bila je u Zadru uoči održavanja prvog Sunset Sports Media Festivala. Za RTL Exkluziv ispričala je kako bi u Hrvatsku voljela doći ponovno.

“Ovo mi je prvi put ovdje. Nikad nisam bila u Hrvatskoj, ali voljela bih doći i ovog ljeta”, rekla je Diletta, koja se ovom prilikom osvrnula i na svoju karijeru.

“Trudim se biti svoja svaki put, ali jako sam ponosna da se sve više žena bavi ovim poslom jer kada sam krenula, bila sam jedina. Nedavno sam bila na utakmici Juventusa i vidjela sam osam novinarki i zbog toga sam jako ponosna”, ispričala je.

Kaže kako joj je u početku kao ženi u svijetu sporta bilo teško.

“Na početku sam se trudila biti savršena svaki put jer uklopiti se u ovaj svijet u kojem dominiraju muškarci nije bilo lako. Nekad sam gubila svoju autentičnost, no sada imam dovoljno iskustva i svoja sam cijelo vrijeme”, zaključila je Diletta.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...