Dukić nakon ‘prijetnji’ poručuje Meštroviću: “Molim te nemoj nam više pomagati!”

Nakon što je Enio Meštrović na sjednici Gradskog vijeća najavio da će bojkotirati sve točke dnevnog reda isprovociran činjenicom da se još nije započelo s provedbom amandmana, priopćenjem za javnost oglasio se Branko Dukić.

Prenosimo ga u cijelosti:

„Bojkotirat ćemo sve točke koje se predlože do proračuna i novih izbora. Ubuduće ćemo, kao i za TŠC, bojkotirati i skidati svaki vaš projekt do proračuna, dok ne ispoštujete sve amandmane koje ste potpisali…“ Tako je vijećnik Meštrović javno objavio bojkot i blokadu svih zadarskih javnih projekata, pa makar se radilo i o školskoj dvorani. Sad se više ne opravdava i ne mulja sa spornim nazivom plana, nejasnoćama formi… On se infantilno inati i – neće. On uzme loptu s igrališta, prekida utakmicu i ide ljutito svojoj kući. I nije ga briga što će biti. Eto, tako radi političar Enio Meštrović.

Pa nije TŠC moja škola! Ne kažnjava on gradsku upravu i HDZ, kažnjava našu djecu i roditelje djece koji su, moguće i njemu, dali povjerenje. Bit će toga još, najavljuje. Čeka izvršavanje amandmana koje nije uspio niti nabrojati, koji se tek trebaju kroz ovu proračunsku godinu ostvariti, ali uz definirane kriterije i ako za njih postoje zakonski uvjeti. Nije ga briga, do tada najavljuje pustoš! Reći će kako nije on kriv nego neprovođenje volje vijećnika, i da je to u interesu građana. Pa mu je u interesu građana i da učenici nemaju svoju školsku dvoranu!

Ovo su plitke ucjene koje kod mene ne prolaze. Mene ne obvezuju politikantske prijetnje nego građani koji su mi dali povjerenje, i zakon. A zakon je jasan. Samo ga treba znati bar pročitati, ako ne razumjeti. Dakle, u idućem razdoblju neće proći ništa – ni vrtići ni škole, ni ceste, komunalne lučice i sve ono što dođe njemu na odlučivanje.

I onda još, kojeg li neznanja, poziva na izbore za gradonačelnika, ali ne i za Gradsko vijeće. Nakon godinu dana političkog rada?! A da će biti korektiv na dobrobit svih građana?! Molim te nemoj nam više pomagati!

A šuti SDP, šuti Akcija mladih… važno mu je da nije sam.”

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...