Evo me… Nakon više od dva mjeseca, Šime Vrsaljko se vratio na Instagram

Nogometaš Šime Vrsaljko vratio se na Instagram nakon dva mjeseca.

Šime je deaktivirao svoj profil na ovoj društvenoj mreži, a sada se vratio, no najnovija objava tamo je stara oko 16 tjedana.

Ipak, obožavatelji koji su primijetili da se vratio, presretni su zbog toga. Vrsaljko je, prenosi Večernji list, s društvene mreže nestao nakon što se u javnosti proširila informacija da je navodno u vezi sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar, koja je prije dva mjeseca rodila.

Podsjetimo,  manekenka i dizajnerica Kaja Vidmar koju se već neko vrijeme povezuje s nogometašem Šimom Vrsaljkom na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju svoje djevojčice te otkrila njezino ime. Kaja je oduševila fotografijom na kojoj su obje odjevene u identične karirane žute haljinice te su pozirala nedaleko Ljubljane. Uz fotografiju je Vidmar značajno napisala ‘Viktorija’ i dodala emotikon žutog srca te tako otkrila koje je ime dala svojoj kćeri. Ispod objave nizale su se čestitke i komentari pratitelja.

Atraktivna Kaja na Uskrs je otkrila da je rodila svoje prvo dijete. S malenom je do sada objavila nekoliko fotografija, a bebi je svaki put sakrila lice. Inače, o vezi Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće. Nagađanja su potaknuli i detalji fotografija koje su Šime i Kaja objavljivali na društvenim mrežama.

– On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima – najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu – napisala je Kaja pored fotografije na kojoj se vidi njezina sjena i sjena muškarca, ali njegov identitet nije otkrila.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...