Gledatelji su svašta poručili Silvijani iz ‘Večere za 5’: “Milostiva kalkulira s ocjenama”, “Digne mi tlak s komentarima”

U četvrtak navečer u ‘Večeri za 5 na selu’ domaćin je bio 51-godišnji dočasnik u mirovini Mario Jukić iz Poličnika koji je svojim vedrim duhom, dobrom atmosferom i dalmatinskim jelima jednostavno osvojio protukandidate i na kraju večere je osvojio 38 bodova. Pršut, sir i masline servirao je svojim gostima za predjelo, a za glavno jelo je pripremio teletinu s povrćem pod pekom, a za Marinelu koja je vegetarijanka je napravio tjesteninu s tunom i rajčicom. Za kraj večere je poslužio kremšnite koji je pripremio po po receptu svoje partnerice, a gosti su ostali ugodno iznenađeni.

Publika ovaj tjedan najviše komentira ponašanje Silvijane koja uvijek ima neki prigovor i njezino ponašanje im nikako nije jasno i uvjereni su kako kalkulira jer želi pobjedu.

– Ekipa super, a Silvijana na neki način simpatična, al kad krene ocjenjivanje digne mi tlak. I meni, sve hvali,  a na kraju ocjene 8 i jučer 9. Atmosfera isto super a Silvijana, nju neću ni komentirati – ocjene katastrofa. Silvijana zalutale u ovu ekipu. Ma super su, a umjetnica neka mudrica. Super ekipa dobra jela zabava…, lijepo je kad nema zlobe i kalkulacija. Svi su mi ok, ali gospođa milostiva je posebna na svoj umjetnički način… U svakom slučaju jedna među boljim ekipama… Silvijana nije u redu, davati niske ocjene. Ekipa je super. Silvijana, milostiva kalkulira s ocjenama jer želi pobijediti. Pala je u očima – dio je komentara koji su nakon sinoćnje emisije gledatelji napisali na Facebook stranici RTL-ovog showa “Večera za 5 na selu”, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...