Gledateljima je Silvijana odmah bila poznata, no na njezino ponašanje kažu: “Ovo je noćna mora!”

Prva domaćica u zadarskom tjednu u ‘Večeri za 5 na selu’ bila je wellness trenerica Marinela, koja je ostalim kandidatima i svojim novim prijateljima pripremila vegetarijansku večeru. Predjelo i desert nisu previše oduševili goste, dok za glavno jelo Marinelini gosti nisu imali previše prigovora.

Silvijana nije bila oduševljena inćunima u predjelu pa je rekla: „Za predjelo je inćun kao glavna rola ružan, smeđ, neugledan… tako da ga je spašavalo jajčeko, paprika… Ne samo za oko, nego i za nepce jer je preslan – izrazila je Silvijana svoje nezadovoljstvo. Komplimente domaćici nije udijelila ni za glavno jelo –  škarpinu s krumpirom i mrkvom. Silvijana je rekla kako nije sigurna je li riba svježa. Gledatelji su odmah nakon prikazane emisije primijetili kako im je Silvijana poznata od prije, ali i zamjerili su joj ovakvo ponašanje prema domaćici.

– Tak’ su super ekipica ovi Zadrani i ovaj Slavonac iz Zadra i onda se eto pojavi jedna ….Silvijana da pokvari sve večere (čini se meni) ovih dana…. Di je nađe, a jao? A baš dosadna i niti malo zanimljiva. Poznato mi je lice. Mislim da je već bila u “Večeri za 5” ili “3,2,1 kuhaj. Bila je i pobijedila u “Večeri za 5”,a isto i u “3,2,1 kuhaj”. Silvijana je trebala dobiti onu zaleđenu ribu, kad je već dala ovakvu ocjenu.  Mislim da je gosparka Silvijana tajna Michelinova agentica ili da ne napišem ono narodno što mislim da je. Silvijana teška žena do bola, ponašanje nula. Noćna mora i prenemaganje – Silvijana. Samo se bojim da će ostalim kandidatima prisjesti. – poručili su gledatelji u komentarima na službenom Facebook profilu emisije, prenosi Večernji list.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...