Gospodin Savršeni podijelio fotografiju s plaže, društvo mu pravila – Stankica…

Gospodin Savršeni Toni Šćulac (31) i pobjednica showa Stankica Stojanović (36) otkrili su kako provode vrijeme. Par je podijelio zajedničke fotografije na Instagram storyju te pokazao kako odmara na plaži. Fotografiju na kojoj zajedno poziraju objavio je Toni, a sličnu objavu imala je i Stankica. Par je pozirao nasmiješen, a društvo ima je pravio Stankičin pas.

Podsjetimo,Toni je u finalu treće sezone showa ‘Gospodin Savršeni’ izabrao Stankicu, a nakon što je emitirana posljednja epizoda showa otkrili su da su bili u vezi sedam mjeseci te zatim prekinuli. Probleme koji su ih do toga doveli, tada nisu htjeli otkriti.

– Došlo je do nekih problemčića – rekla je Stankica. S obzirom na to da su prekinuli nekoliko mjeseci prije nego što se popularni show ‘Gospodin Savršeni’ počeo prikazivati na malim ekranima, Toni kaže da mu je scene sa Stankicom bilo jako teško gledati. – Gledati scene sa Stankicom na televiziji nakon toga što se dogodilo nije bilo ni malo lako – priznao je Toni.

Ipak već su tada oboje istaknuli da njihovo pomirenje nije isključeno što se naposljetku i dogodilo. Par je nakon toga svom odnosu odlučio dati još jednu šansu. Da ponovno uživaju zajedno otkrila je jedna fotografija sa splitske plaže na društvenim mrežama. Toni je na svom InstaStoryju tada objavio fotografiju Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama, a izvor blizak paru za RTL.hr potvrdio je da su se Toni i Stankica pomirili te da se njihova ljubavna priča nastavlja.

Nedavno su uhvaćeni i u zajedničkom druženju u Splitu. Zatim su uhvaćeni i na večeri u poznatom splitskom restoranu, a sve su zabilježili i zajedničkim fotografijama na Instagramu pa izgleda da par svoju ljubav više ne skriva, prenosi Večernji list. 

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...