HNK Zadar bez izgleda za treću jedinstvenu ligu, Vučemilović Šimunović: “Postoji joker, ali on je mali!”

Kao što smo ranije izvjestili, Izvršni odbor HNS-a odbio je žalbu HNK Zadar za igranjem u jedinstvenoj Trećoj HL (treći rang natjecanja) od iduće sezone. Uprava HNK Zadar pokušala je sve, doduše, postoji taj maleni tračak nade, ali on je zanemariv, najvjerojatnije će Zadrani igrati četvrti rang hrvatskog nogometa od iduće sezone.

Prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović Šimunović više nego korektno pojasnio je cjelokupnu situaciju oko mogućeg ulaska HNK Zadar u treći rang natjecanja.

Postoje još neke kombinacije po kojima HNK Zadar može ući u viši rang natjecanja, ali te šanse su jako male, izuzetno male! Dali smo zbilja u HNS-u sve od sebe, i kroz Ured za sport,  kroz promjenu sustava natjecanja, za razvoj nogometa, sve mo pokušali. Nažalost, žalba HNK Zadra i NK Karlovca nisu prošle, morali smo stoga odbiti njihove žalbe! Ovog trenutka nema nikakvih izgleda da se ta jedinstvena Treća HL proširi. Moramo se držati pravilnika i propozicija natjecanja, prema tome, HNK Zadar će najvjerojatnije igrati taj četvrti rang natjecanja. Ponavljam, izgledi HNK Zadar za ulazak u viši rang natjecanja su gotovo nikakvi. Opet ću vam reći postoji taj nekakva jocker, ali onaj je mali. Kakav joker? Ne želim govoriti o čemu se radi, tajanstveno je kazao Vučemilović Šimunović.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...