HNS odbio žalbu HNK Zadar; Iva Bokanović: “Moram se naći s odvjetnicima, pa ćemo vidjeti koji su nam daljnji pravni koraci”

Hrvatski nogometni savez objavio je odluku Izvršnog odbora o žalbama koje su uložili NK Karlovac i HNK Zadar. Podsjetimo, navedeni klubovi žalili su se na odluku kojom su utvrđeni sudionici Druge HNL, odnosno trećeg ranga hrvatskog nogometa za idući sezonu, kojom su utvrđeni klubovi koji imaju pravo nastupiti u kvalifikacijama za popunu tog natjecanja.

“Žalbe oba kluba odbijene su kao neosnovane te ostaje važeća odluka IO-a od 6. lipnja”, stoji u objašnjenju HNS-a.

Kontaktirali smo predsjednicu HNK Zadar Ivu Bokanović koja smatra da još ništa nije izgubljeno što se višeg ranga tiče.

-Sutra ćemo vidjeti koji su nam instrumenti još preostali, shodno tome poduzimati ćemo daljnje korake. Moram se naći s odvjetnicima, pa ćemo vidjeti koji su nam daljnji pravni koraci. Vjerujem kako HNK Zadar ipak može ući u jedinstvenu Treću ligu i s pozivnicom, ipak ne želim što se pozivnice tiče ništa prejudicirati, vidjet ćemo što će oko pozivnice odlučiti HNS, kratko nam je kazala Bokanović.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...