HV u kvalifikacijama; Vitezovima stigla licenca, lovi se – Druga nogometna liga!

NK Hrvatski vitez Posedarje dobio je licencu za nastupanje u novoosnovanom trećem rangu natjecanja koji će se zvati Druga nogometna liga.  Ali da bi u njoj nastupali morat će igrati kvalifikacije, izvijestili su u četvrtak iz kluba.

Sigurni kvalifikant uz HV Posedarje je NK Trnje, a ostale kvalifikante će saznati 12.06. nakon finalne utakmice za popunu Prve nogometne lige, Mladost Ždralovi – Vukovar 1991.

Dvije su opcije, dodali su iz Posedarja:

Opcija 1 – Pobjeda Vukovara- kvalifikanti- Hrvatski Vitez, Trnje, Međimurje, Marsonija.
Opcija 2 – Pobjeda Mladosti- kvalifikanti- Hrvatski Vitez, Trnje, Belišće… dva kvalifikanta popunjavaju drugu nogometnu ligu, naveli su na fb stranici kluba.

HNS još nije objavio datum kvalifikacija koji će najvjerovatnije biti poznat nakon utakmice Mladost Ždralovi – Vukovar 1991.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...