Igor Musap, vlasnik hotela Zadar: “Rubešu može biti sram, igrači su boravili u mom hotelu”

Predsjednik Nadzornog odbora KK zadar Ante Rubeša jučer je na konferenciji za novinare prikazao fakture troškova smještaja igrača u prošloj godini koje je potpisao bivši direktor kluba Željko Žilavec. Spominje se smještaj za petnaestak igrača za 48 dana u kolovozu i rujnu prošle godine, u hotel Zadar u Arbanasima u vlasništvu Igora Musapa, koji je ujedno i jedan od sponzora kluba, rečeno je da je plaćeno preko pola milijuna kuna. Rubeša je rekao kako mu se obratilo nekoliko igrača koji tvrde da nikada nisu niti boravili u hotelu Zadar.

Vlasnik hotela Zadar Igor Musap ima svoju stranu priče, negira sve što je iznio Ante Rubeša, te govori da su igrači bili gosti njegova hotela.

Igore, da li Rubeša govori istinu?

Ne, to nije istina, u hotelu su bili svi! E sad, da li su igrači povremeno napuštali hotel dok su im sobe bile zauzete, to nije moj problem. Odlazili su na pripreme, pa su se vratili, neki igrači su imali koronu i bili su u hotelu u karanteni. Uopće nisam vodio brigu tko je od igrača prisutan danas, tko sutra. Sobe su bile zakupljene od strane KK Zadar u vrijeme kad im nitko nije htio dati smještaj! Igrači su došli prvi tjedan u kolovozu prošle godine, mene je Žilavec molio da igračima dam smještaj, rekao sam mu ne mogu molim te pokušaj negdje drugdje, da sam pun,  jer u tom razdoblju sobu možeš prodati po cijeni koju želiš, svi su apartmani bili puni u Zadru, nije bilo niti jednog! Žilavec mi je rekao da ima problem oko smještaja, da nema gdje, da neće biti priprema kluba zbog problema s smještajem. Otkazao sam neke ranije rezervacije, kao čovjek koji voli KK Zadar sam Žilavcu na kraju izašao u susret. Igrači su, znači, došli i otišli, potom se vratili kad su sobe bile slobodne.

Dobro, jesu li igrači bili u vašem hotelu, ili ne?

Sobe su bile zakupljene, za mene igrači kada nisu u hotelu to mi je isto kao i da su unutra, jer su im stvari u sobama! Prema tome, sve su to nebulozne priče i politička igra! Ovo se radi kako bi opravdali smjenu Željka Žilavca koji je stvarno jedna korektna osoba. Momci koji su otišli na pripreme s klubom nisu vratili kartice od sobe, za mene su oni bili fizički prisutni u mom hotelu. Igrač uđe u sobu, e sad, da li on otiđe na dan, dva negdje drugdje, a stvari su mu u sobi, to nije moja briga, soba kad se rezervira, kao takva je i konzumirana. Imamo slučajeva kada ljudi rezerviraju sobu, a niti ne dođu, isto plate, jer mi ne vraćamo novac za tu uslugu, žao mi je. Ne znam da li su igrači odlazili možda  kod cure, pa su prespavali negdje drugdje, ne znam, ali sobe su bile zauzete, i kao takva za nas hotelijere konzumirane.

Radi se o velikom iznosu?

Njima su ti iznosi veliki, u špici sezone soba se može prodati i za 400 eura, jer u Zadru tad nije uopće bilo slobodnih ležajeva. Istaknut ću, da je ta cijena koja je naplaćena korektna i super realna, apsolutno nije napuhana cijena, drugi hoteli u našem gradu su bili i skuplji. KK Zadar je dobio sobe tada ispod cijene koja je bila u spomenutom razdoblju, jeftinija od ostalih hotela u Zadru. Reći ću vam kako bi mi bilo isplatljivije da sam tada uzeo strance, ali otvoren sam i dalje za suradnju s KK Zadrom. Što se tiče mogućeg dolaska policije, ne bojim se, nemam se čega bojati, pošteno radim svoj posao.

Ante Rubeša je iznio fakture, bio na policiji i tvrdi da se dogodio kriminal?

Rubešu može biti sram što tako priča, jer se izašlo u susret klubu i posao je odrađen korektno! Što se tiče Rubešinog odlaska na policiju, koliko čujem, policija je već odradila posao i s DORH-om donijela odluku da je u KK Zadar sve u redu. Žao mi je što se tako ponaša novi NO, trebali bi se uhvatiti posla i pronalaziti sponzore! Trebaju početi dovoditi igrače za sljedeću sezonu, a oni se bave opravdanjem za smjenu Žilavca, a taj isti Žilavec bio je vrijedan radnik koji je uvijek nastojao dobiti popuste koji bi bili što bolji za KK Zadar. Žao mi je što NO ne brine o budućnosti kluba, već se bavi primjedbama i prijavama, katastrofa! Sramota je da Ante Rubeša traži političke poene preko jednog hotela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...