Interpretacijsko edukacijski centar Grpašćak; Izniman sadržaj koji na najbolji način prezentira iznimnu prirodnu baštinu Dugog otoka

Završetkom projekta Inerpretacijsko edukacijskog centra Grpašćak Dugi otok je postao bogatiji za jedan izniman sadržaj koji na najbolji način prezentira iznimnu prirodnu baštinu Dugog otoka.

Riječ je o obnovi vidikovca na najvišem strmcu Jadrana, na 161 metar nadmorske visine, smješten je neposredno iznad znamenitih klifova, strmih Stena, koje se uzdižu do 200 metara nad morem i spuštaju u dubinu od 90 metara, s jedinstvenim pogledom na morsko prostranstvo.

-Ukupne vrijednosti 25.223.715,89 kn, projekt IEC Grpašćak je započeo još 2017. godine, a sada je uspješno dovršen i otvoren. Čestitke Parku prirode Telašćica i Općini Sali na uspješno realiziranom projektu uz pomoć fondova EU. – podsjetio je i poručio Šime Erlić, državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u objavi putem facebooka.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...