Luka Modrić objavio fotografiju s Livakovićeve svadbe; “Bacite oko” na to s kime se zabavljao

Hrvatski nogometni reprezentativac te vratar zagrebačkog Dinama Dominik Livaković (27) jučer je uplovio u bračnu luku sa svojom odabranicom Helenom Martić. Bračne zavjete novopečeni supružnici izmijenili su u zadarskoj katedrali svete Stošije, a potom su se sa svojim gostima uputili u luksuzni Falkensteiner resort Punta skala u Petrčanima. Na vjenčanju je bio i Luka Modrić koji je na svom Instagram storyju objavio fotografiju sa suigračima iz reprezentacije. Modrić je tako otkrio da se odlično zabavljao u društvu Šime Vrsaljka, Domagoja Vide i Danijela Subašića.

“Bagudine reunited”, napisao je Modrić u opisu fotografije na kojoj je pozirao sa zapaljenom kubankom dok je Vida nazdravljao uz čašicu žestokog pića. Brojne goste zabavljali su Saša Matić i Petar Grašo. Dominik je za ovaj važan dan odabrao crni smoking s leptir mašnom, dok je mladenka zablistala u elegantnoj vjenčanici s dubokim prorezom, a u rukama je nosila buket bijelih božura.

Lijepa Helena i nogometaš zaručili su se prošle godine na proljeće, a sretnu vijest tada su podijelili s uskim krugom obitelji i prijatelja, no krajem godine njezini pratitelji primijetili su da joj na ruci blista zaručnički prsten. Par je zajedno od 2017. godine no o svom privatnom životu ne vole puno pričati. Helena ima diplomu sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta te se dugi niz godina bavila i umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem, s nogometašem Dinama u vezi je pet godina i zajedno žive u blizini Dinamovog stadiona, a jednom prilikom ispričala je kako se među njima nije dogodila ljubav na prvi pogled. – Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled – u jednom od rijetkih intervjua koje je dala Helena je ispričala mali detalj iz njihove veze i jednom je izjavila kako joj neće biti problem preseliti se u bilo koji grad i zemlju u kojoj njezin dragi bude igrao, prenosi Večernji list.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...