Marko Livaja izabran u momčad svijeta u popularnoj igrici FIFA22!

Kakva čast za jednog hrvatskog nogometaša iz HNL-a!

Najbolji igrač i strijelac Prve Hrvatske nogometne lige – Marko Livaja – izabran je od strane EA SPORTS-a u najbolju momčad sezone za ostatak svijeta na prestižnoj računalnoj igrici FIFA22.

Sveukupna ocjena mu iznosi impozantnih – 92 i uz bok je nekim poznatim imenima. Tu su Brazilac Oscar koji je nekoć igrao za Chelsea, a već godinama je u Kini, zatim James Tavernier (desni bek Rangersa koji je bio prvi strijelac Europske lige), nigerijski veteran Bartholomew Ogbeche (nekad u PSG-u, danas u Indiji), ali i nekolicina igrača ne odveć poznatih široj javnosti.

Napadač Hajduka iza sebe ima zbilja briljantnu sezonu u kojoj je njegova individualna statistika bila fascinantna. Zabio je 32 gola u svim natjecanjima i upisao sedam asistencija što znači da je zaslužan za ukupno 39 Hajdukovih pogodaka.

Livaja je sezonu okrunio osvajanjem Kupa, trebao je biti napadački adut izbornika Zlatka Dalića u utakmicama Lige nacija, ali se zarazio koronavirusom i trenutno se nalazi u samoizolaciji, a kako već danima ne trenira, neće se niti naknadno priključivati Vatrenima za vrijeme ove reprezentativne akcije, piše gol.dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...