Mladi iz AK Fortius na državnom prvenstvu; Grgo Dominik Anzulović brončani u koplju…

Prvog dana pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe juniore i juniorke u Karlovcu iz AK Fortius nastupili su sa 7 atletičara i atletičarki. Iako su svi natjecatelji još uvijek kadeti, ostvarili su jednu brončanu medalju, te nekoliko visokih plasmana. Najbolji rezultat postigao je talentirani Grgo Dominik Anzulović koji je u bacanju koplja osvojio izvrsno 3. mjesto s rezultatom 45.34 metra. Miriam Medved je u utrci na 400m osvojila je 4. mjesto s rezultatom 1.00,15 minuta.
I štafeta 4*100m u sastavu: Tina Ramov, Jana Bujan, Melani Pavlović i Nina Vrdoljak, bila je nadomak medalje, točnije od nje ju je dijelilo samo 6 stotinki, šteta.  Pijaca Jakov je u bacanju koplja bacio 34,82 i osvojio odlično 6.mjesto, Tina Ramov je na 100m prepone osvojila 10. mjesto s rezultatom 15.51sec, te za dvije stotinke sekunde nije ušla u finalnu utrku PH. Na kraju, 11. na 100m je bila Melani Pavlović s rezultatom 12.87sec, u istoj disciplini je Nina Vrdoljak bila 18. sa rezultatom 13.00.
-Lijep dan,medalja i skupljanje iskustva. Danas drugi dan natjecanja,i novi osobni rekordi koji nas očekuju,a za koji će to plasman biti, ovisi i o drugima. Sretno naši,samo jako – poručili su iz kluba.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...