Mladić na Prideu vikao o Isusu: “Dolazi sud”. Poznato je lice sa zadarskog trga, sudjelovao je u prosvjedima protiv korona mjera

Centrom Zagreba u subotu je prošla glasna i šarena 21. Povorka ponosa LGBTIQ+ zajednice, osoba i duginih obitelji, a u Parku Ribnjak na političkom skupu aktivisti Zagreb Pridea podsjetili su da se već dva desetljeća bore za društvo jednakosti i prihvaćanja.

Na Paradi ponosa sudjelovalo je više tisuća ljudi.

Dok su sudionici koračali Zagrebom, uz Povorku je stajao jedan mladić koji je na megafon vikao o Isusu, prenosi Index.

“Dolazi sud! I na sudu božjem ćemo svi stajati. S jedne strane će biti oni koji vjeruju u Isusa Krista, koji su se pokajali za svoje grijehe i koji su ga prihvatili, a s druge strane nepokajani grešnici. Svi smo zaslužili da budemo osuđeni”, govorio je mladić.

Mladić je poznat u zadarskom javnom prostoru. Često smo ga ove i protekle godine viđali na prosvjedima inicijative Slobodni ljudi Zadar. Držao je govore protiv korona mjera i cjepiva.

Koncem siječnja bio je i priveden.

Naime, policija je na temelju jedne njegove objave na Facebooku zaključila kako je upravo on jedan od inicijatora prosvjeda protiv mjera za suzbijanje koronavirusa na Jelačićevom trgu u studenom.

Posvjedočio je tada kako mu je na kućni prag došlo osam policajaca i pet vozila.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...