Na Opatija rallyju Zadrani slavili s čak četiri prva mjesta

U subotu, 4. lipnja, u Opatiji se održao tradicionalni 12. Opatija rally u organizaciji Liburnia classic cluba. Na rallyju su nastupili i članovi Oldtimer kluba Zadar i ostvarili najbolje rezultate, kako pojedinačne, tako i ukupni.

Zadrani su slavili s četiri prva mjesta u četiri klase. U klasi F, u kojoj su automobili proizvedeni od 1961. do 1970., slavio je Arman Bogdanić, a na 2. mjestu smjestio se njegov klupski kolega Elvis Bajlo.

U klasi G, u kojoj su automobili proizvedeni od 1971. do 1980., 1. mjesto osvojio je Siniša Pavić. U klasi H, u kojoj su automobili proizvedeni od 1971. do 1980., najbolji je bio Josip Švarc kojemu je ovo bio drugi natjecateljski rally za OTK Zadar.

Na 2., 3. i 4. mjestu našli su se redom klupski kolege Boško Bjelanović, Karlo Stipčević i Domagoj Praljak. Tako je Oldtimer klub Zadar osvojio 1. mjesto u poretku klubova i potvrdio vodstvo u ukupnom poretku za Prvenstvo HROS-a.

Prvenstvo će se završiti 17. rujna sa „100 kilometara Zadra“, rallyjem u organizaciji OTK Zadar kojim će pokušati potvrditi svoju dominaciju.  Osim natjecateljskog karaktera rally će imati i izložbeni dio tako da će svi oni željni oldtimera imati mogućnost i razgledati ih.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...