Nakon ispitivanja zatražen istražni zatvor za zadarsku dilericu

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 23. lipnja 2022., ispitalo hrvatsku državljanku (1966.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

“Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena 56-godišnjakinja 22. lipnja 2022., u stanu u kojem prebiva u Zadru; protivno odredbi čl. 3. st. 1. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i u cilju da se nepripadno materijalno okoristi prodajom droge na ilegalnom tržištu; držala ukupno oko 136,1 grama droge kokain, upakirane u više prozirnih PVC vrećica, kao i oko 117 grama konoplje tipa droge marihuana i oko 27,4 grama droge hašiš, a te se tvari nalaze na Popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga”, stoji u optužnici..

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je odrediti istražni zatvor protiv osumnjičenice zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...