Petar Grašo, Neno Belan… Atraktivan glazbeni program na prvom Sunset Sports Media Festivalu u Zadru

SUNSET Sports Media Festivala koji nas kao spoj globalne sportske i medijske industrije očekuje u Zadru od 9. do 11. lipnja,  osim predavanja i panela koji će se održavati tijekom dana u čuvenom zadarskom Arsenalu, u večernjim satima donosi publici i pregršt zabavnog sadržaja. Sudionici će imati priliku uživati i u najboljem od hrvatske glazbe, a očekuju nas nastupi istinskih legendi  domaće glazbene scene, kantautora Petra Graše i Nene Belana i Fiumensa.

Petar Grašo, glazbenik koji već desetljećima oduševljava svojim talentom i karizmom, a koji se i sam aktivno bavio sportom, prije negoli je košarkašku loptu zamijenio svjetlima pozornice, rekao nam je:

“Dolazim iz sportske obitelji, otac mi je nakon košarkaške karijere bio i trener, a i sam sam jedno vrijeme išao njegovim stopama… Ljubav prema glazbi je bila snažnija, ali mi je i kao bivšem sportašu i kao ljubitelju sporta neizmjerno zadovoljstvo, ali i čast biti dijelom ovog fantastičnog projekta”. Koncert  Petra Graše na rasporedu je u petak 10. lipnja.

Sljedeću večer uživat ćemo u koncertu jednog od najpoznatijih kantautora u regiji Nene Belana i Fiumensa.

Neno za sebe u šali kaže kako je “napisao 199 ljubavnih pjesama i jednu o kavani”, ipak, njegova ga je ljubav prema sportu inspirirala na pisanje pjesme koju je košarkaškom klubu rodnog grada poklonio za 75. rođendan.

“Sport je sastavni dio života svakog Dalmatinca, bilo da je riječ o navijanju za klub ili talentirane pojedince, kojih su naša Dalmacija, ali i čitava Hrvatska pune. Na ovom festivalu sudjeluje mnogo takvih, talentiranih pojedinaca, pa se nadam da ću uspjeti “uloviti” neko od predavanja, a u subotu navečer nas svakako očekuje  dobar provod.“

Na SUNSET Sports Media Festivalu svoja će predavanja održati neke od najvećih globalnih sportskih zvijezda i medijskih stručnjaka poput Dilette Leotte, Peter Schmeichela, Julian Edelmana, Ray Lewisa, Pete Radovicha i brojnih drugih.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme, poslušajte genijalne panel-diskusije i predavanja i družite se s nama na prvom izdanju SUNSET Sports Media Festivala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...