Policija i DORH ponovno ulaze u KK Zadar! Sokol: “Uvijek se puše na to da u ovom gradu Državno odvjetništvo nekog štiti”

Zbog novih saznanja koje iznio predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeša vezanih uz smještaj igrača i nebuloznih troškova, policija i DORH ponovno ulaze u klub!

Naime, Rubeša je jučer na konferenciji za novinare na uvid dao račune s nevjerojatno velikim iznosima za smještaj u hotel Zadar u Arbanasima vlasnika Igora Musapa.

Rubeša je još naveo kako mu se javilo nekoliko igrača koji tvrde kako nikada nisu bili u tom hotelu.

Kontaktirali smo glasnogovornika ŽDO-a u Zadru Denisa Sokola koji je dodao kako će se obraditi i spomenuti hotel.

Provest će se dodatni izvidi, ono što saznamo novog iz medija, kao i što nam policija dostavi, a što nije bilo predmetom obrade u prvom slučaju, sve ćemo provjeriti. Policija već vjerojatno istražuje, nakon čega će ŽDO-u dostaviti izvješće, nakon što ga dobijemo zauzet ćemo stajalište neovisno o njihovom. U prvom slučaju smo se suglasili i zatvorili predmet, ovog puta ćemo vidjeti što će biti. Normalno da će se obrađivati i hotel koji se spominje. Uvijek se puše na to da u ovom gradu Državno odvjetništvo nekog štiti, kazao je Sokol.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...