Puno i rada i smijeha… Košarkaškim natjecanjima, igrom i zabavom, djevojčicama predstavili ŽKK Zadar

Na vanjskim terenima ŠC Višnjik kroz košarkaške vježbe, natjecanja, igru i zabavu svim djevojčicama pokušali su u subotu prikazati rad u ŽKK Zadar.

O tome su iz kluba izvijestili i putem facebooka…

-Naše kadetkinje i juniorke su demonstrirale svoje košarkaške vještine, a djevojčice koje su stigle željne igre i košarke spremno i spretno su sudjelovale u svim natjecanjima i rado surađivale sa svim curama iz kluba.

U natjecanja smo uključili i roditelje i djelatnike kluba, večeras su sigurno na terapijama jer tko zna kad su zadnji put uzeli loptu u ruke, ali makar zabave nije nedostajalo. Naša Zara je prva pogodila s centra, razrednici i ravnatelji su pogađali sa slobodnog bacanja, naše djevojčice malo ispred slobodnog bacanja.

 

Naša bivša igračica Ana Mandić sletila iz Grčke s okupljanja seniorske ženske košarkaške reprezentacije i s guštom došla na promociju svog matičnog kluba, hvala Ana!

Sve u svemu, malo pjesme, malo loptanja pod obručima i puno osmijeha na dječjim licima obilježili su današnju promociju ŽKK Zadar , mi smo sretni i ispunjeni i veselimo se novom ovakvom događaju u skorije vrijeme- informirali su iz kluba.

I dodali nam…

-Hvala našim kadetkinjama i juniorkama na današnjoj demonstraciji i suradnji. Hvala svim roditeljima i njihovoj djeci koja su stigla na ŠC Višnjik,nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja, da su djeca uživala i da se uskoro vidimo na novom ovakvom događaju. Hvala Gelaterii Eva na svoj podršci tijekom cijele organizacije i veliko hvala na kuponima za sladoled za sve sudionike današnjeg događaja. Hvala Tvornici Kruha Zadar što su opskrbili cijelo igralište svojim ukusnim proizvodima. Hvala igraonici Čudesna šuma što su omogućili besplatan osnovni rođendanski paket za jednu djevojčicu. Hvala Josipu Begonji na suradnji i profesionalnosti, što je svaki trenutak današnjeg događaja popratio kroz objektiv. U galeriji (manji dio ovdje, veći na fb Ženskog košarkaškog kluba Zadar) možete vidjeti njegove fotografije, a video nam stiže kroz koji dan. Hvala ŠC Višnjik što su nam omogućili da nesmetano provedemo naše ideje na njihovim vanjskim terenima. Hvala svim medijima što su se danas okupili i popratili promociju Žkk Zadar. Hvala svim našim bivšim igračicama i ljudima oko kluba što su stigli danas i uveličali ovaj događaj – zahvalili su iz ŽKK Zadar.

Za kraj, uputili su i veliko hvala…

-…našim trenerima, Upravnom i Nadzornom odboru i predsjedniku kluba za ideju i organizaciju današnjeg dana. Ispunjeni smo i sretni što smo imali priliku uživati u košarci s vašom djecom, i veselimo se ponavljanju ovog događaja. Vaš ŽKK Zadar!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...