S 2,36 promila pokušao pobjeći od policije, pritom ih vrijeđao i omalovažavao

U petak, 10. lipnja u 23.35 sati u Zadru u Ulici 159. Brigade, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 42-godišnjeg vozača koji je upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,36 promila.

Tijekom postupanja policijskih službenika, vozač se pokušao udaljiti s mjesta događaja, pri tom vrijeđajući i omalovažavajući policijske službenike, zbog čega je uz uporabu sredstava prisile doveden u prostorije policije.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, uz Optužni prijedlog prepraćen je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Na Prekršajni Odjel Općinskog suda u Zadru, policija je jučer, uz Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, prepratila i 36-godišnjaka kojeg su policijski službenici tijekom kontrole prometa zaustavili u nedjelju, 12. lipnja u 03.45 sati u Zadru u Ulici Ante Starčevića, dok je upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,15 g/kg.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...