Strahovita nesreća u Ćustićevoj ulici! Stanovnici ogorčeni: “Brzina ograničena na 30 km/h, a prometne se samo nižu”

U noći sa subote na nedjelju, nešto nakon 4 sata ujutro, u ulici Hrvoja Ćustića dogodila se strahovita prometna nesreća. Već i sam pogled na mjesto događa kazuje nam kako je nešto gadno pošlo po krivu.

Sličnog su mišljenja i stanovnici ove ulice, koji nam kazuju kako se prometne nesreće samo nižu, unatoč ograničenju brzine od 30 km/h.

Ulica na koju je donedavno bio preusmjeren veliki dio prometa koji zbog radova na Tuđmanovoj nije imao alternativnog pravca, tako je još jednom postala mjesto intervencije zadarskih hitnih službi.

Blizina škole i ponašanja vozača, koji rezultiraju ovakvim prizorima, evidentno, nisu dovoljni za postavljanje prometnih kamera ili ležećih policajaca, pa se postavlja pitanje – koje je rješenje.

Teško je uopće zamisliti koje su mogle biti posljedice, ove, posljednje u nizu, prometne nesreće u Ćustićevoj. Na svu sreću, prošla je samo s materijalnom štetom, a 33-godišnji Zadranin koji je vozio s 1,65 promila alkohola u krvi, odgovarat će samo novčano, uz sramotno otrježnjenje u prostorijama PU zadarske.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...