“Street food” i “relax zona” u Đardinu… Još dva dana možete uživati u Šibenik Spring festivalu

Još dva dana možete uživati u Šibenik Spring festivalu koji se odvija u Perivoju Roberta Visianija pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika. Na prvi dan otvaranja, Šibenik Spring festival posjetio je i gradonačelnik grada Šibenika Željko Burić sa suprugom Vesnom te se družio s brojnim prijateljima i sugrađanima.

Šibenčani, ali i ostali brojni turisti, već su uživali u glazbi poznatog šibenskog saxofonista Chuck Borrisa, uz pratnju DJ-a PaleolitiKa, a mnogi su bili zadovoljni i dekorom festivala, odnosno s 200-njak bijelih kišobrana koji su parku privukli mnoge objektive i bljeskalice.

Street food festival u ponudi ima raznu zanimljivu hranu, poput kućice Šuši s azijaskim gyozama, spring rolama i kozicama u tempuri te posebno Po-Ko-Ra (povrće i ramstek u kotlovini), kućica Festina lente s ultimativnim rvackim burgerom i sticky krilcima, pullporkom, ali i Cezar salatom. Pjatova riblja marinada već je hit festivala, baš kao i njihov roast beaf u ciabatti.

Kućica Munita inovirala je najpopularniji brazilski street food soxinhe, ali i dagnje u Tempuri. Na festivalu se nalazi i kućica Yum sa svojim slasticama među kojima su kolači u obliku šibenske katedrale ili šibenske kape…

Ponuda kućice/konobe Lola tradicionalno drži svoj renome nudeći riblju i mesnu platu, salatu od hobotnice te paštetu od tune. Koktel kućica Osvit nudi veliki broj raznih popularnih koktela i limunada, sljubljenih s Mlinarovim tortama poput torte od jagoda koja nosi prvo mjesto po potražnji, zatim klasičnom chessecakeu, Fererru, čokoladnoj, ali i torti od pistaccia.

Svi posjetitelji mogu uživati i chillati u relax zoni by Staropramen te u osvježavajućem pivu Staropramen i Grif,  Jamnici i Jani, Kutjevo vrhunskoj graševini i premium roseu te ponajboljim vinima šibenskih vinara poput Marka Sladića, Birina, Barake i Raka te pjenušca Freixenet.

Festival traje do subote, a za vrhunsku atmosferu pobrinut će se DJ Marco Cole, Nikki Peducci, DJ DBart i DJ Paleolitik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...