“Svađali su se, pohvatali”; Mladenov nastup opet na društvenim mrežama, vidno uznemiren završio koncert

Zadarski pjevač Mladen Grdović ovog je vikenda nastupio na zagrebačkom Bundeku u sklopu festivala vatrometa.

Bio je to njegov drugi nastup nakon neslavnog pada u Sloveniji koji se proširio društvenim mrežama.

Grdović je ovog puta na pozornicu stigao mirno i staloženo, a tisuće obožavatelja uživale su u njegovim najvećim hitovima. No, ni ovog puta incident ga nije zaobišao. Naime, prema pisanju 24 sata Grdović je besprijekorno odradio nastup dok su se organizatori svađali i naposljetku ga čak i izvrijeđali. Sve je kulminiralo nakon što je nestalo struje, a sada su se o svemu oglasili i organizatori.

– Mikrofon se stalno gasio, štekao i slično. Organizatori su se prepirali oko toga i onda je do njih došao Grdović pokušao smiriti situaciju. Oni su mu počeli vikati ‘cigane nosi svoje instrumente i odi ća’, a on im je na to rekao da nije krpa da se tako ponašaju prema njemu – ispričao je čitatelj.

Incident je trajao 15-ak minuta, a Grdović je potom otpjevao još jednu pjesmu vidno uznemiren i nakon toga završio nastup. Kako kažu, incident nije nastao između organizatora i Grdovića već je incident nastao između dvojice muškaraca iz Mladenove pratnje.

– Svađali su se, pohvatali se, a dečki iz organizacije htjeli su smiriti cijenu situaciju – rekli su organizatori.

– Mladen je uistinu profesionalac, divan je. Zahvaljujemo mu i nadamo se ponovnoj suradnji. Atmosfera je zaista bila super – kazali su organizatori za 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...