Taekwondo klub Plovanija; Dvadeset članica i članova položilo viši pojas; Čačić: “Bravo svima!”

Ljeto je počelo, ali to ne znači i kolektivan odlazak na ljetni odmor svim sportkim klubovima, sportašima i sportašicama.

Pa tako niti za TKD Plovanija.

Proteklih tjedana u tom zadarskom klubu su se odvijale pripreme za polaganje i samo polaganje za više pojaseve takwondoa.

-Polaganje smo istina održali prije službenog starta ljeta, 17.06.2022. u petak u suradnji s Hrvatskog taekwondo savezom te glavnim ispitivačem Elisom Kolegom, a polaganje se odvijalo za više pojaseve što iziskuje i više vještina osim same forme, te sukladno tome se i polaže sa svaki viši pojas. Konkretno, dakle, za svaki nadolazeći pojas treba se steći određeno znanje kroz rad, upornost, trud i samodisciplinu što dovodi i do određenog sazrijevanja naših polaznika. Mi u klubu na polaganje gledamo kao na dodatna postignuća te samim tim nakon par godina treninga i rada djeca stjeću dovoljno znanja i zrelosti kako bi bili spremni nosioci crnih tj, majstorskih pojaseva – upoznaje nas Antonio Ćaćić, trener i čelnik TKD Plovanija.

Ovim putem bi, kažu, željeli pohvaliti i sve članice i članove na položenim pojasevima, a to su: Karlo Kovačević, Marijeta Čondić, Luka Košutić, Cvita Ražnjević, Dominik Runje, Leona Lleshi, Eva Dragaš, Maks Baraba, Nika Zelić, Zara Dukić, Tino Petrić, Stella Frleta, Jakob Ugarković, Valerio Juričić, Jure Kujundžić, Ivan Maroević, Marino Marić, Mario Dadić, Namdor Nagyvari i Rudolf Stura.

-Još jednom bravo svima, želimo Vam lijepo provedene ljetne praznike i vidimo se na jesen kad kreće nova sezona treninga, natjecanja i stjecanje novih znanja, vještina i pojaseva – poručili su iz kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...