Tragedija u Biogradu! Prilikom kupanja na plaži Soline utopio se maloljetnik

Danas oko 13.40 sati, prilikom kupanja u Biogradu na plaži Soline utopio se maloljetnik, izvijestila je PU zadarska.
Policija, kažu nam, utvrđuje  okolnosti događaja.

– Čuli smo da je stradali dječak iz Ogulina i da je bio na jednodnevnom izletu sa svojim razredom. U jednom trenutku su ga vidjeli kako pluta i brzo su ga izvukli i pokušali mu pomoći, a hitna je došla nakon pola sata. Navodno je hitna imala prometnu nesreću prilikom dolaska. Pokušali su ga reanimirati i u jednom trenutku kako sam čuo su pomislili da su uspjeli, no nažalost dječak je preminuo – rekao je za Večernji list jedan od stanovnika Biograda s kojim su razgovarali na mjestu tragedije, a doznali su i da će biti izvršena obdukcija.

Iz policije su rekli kako su o tragediji izvijestili obitelj maloljetnika.

– Jako smo se šokirali i cijela tragedija je sve ovdje pogodila. Ne možemo doći sebi kako je uopće došlo do toga – rekao je jedan od očevidaca nesreće koji je dodao kako je čuo da su nesretnom dječaku bezuspješno pokušali pomoći i njegove kolege iz škole, piše Večernji list.

NOVO:

U večernjim satima stigla je i službena nadopuna tužne vijesti iz PUZ-a:

“Provedenim očevidom utvrđeno je kako je danas oko 13.30 sati u Biogradu ispred plaže Soline u moru maloljetnik plivao s prijateljima, te se nakon nekog vremena odlučio vratiti sam na obalu. Ubrzo je pronađen na površini mora u besvjesnom stanju te je odmah od strane drugih kupača iznesen na obalu gdje mu je pružena pomoć, a do dolaska Hitne medicinske pomoći. Unatoč pruženoj pomoći, maloljetnik je preminuo. Pregledom mrtvozornika na tijelu nisu pronađeni tragovi koji upućuju na kazneno djelo. O događaju je obavješteno nadležno državno odvjetništvo koje je naložilo obdukciju mrtvog tijela” – priopćila je PU zadarska.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...