Tri naslova nogometnih prvaka: Abeceda “protutnjala” 2.HNL Središta Split

Veliki uspjeh ostvarili su mlađi nogometni uzrasti Abecede u sklopu 2.HNL Središta Split.

Juniori, kadeti i pioniri prvaci su svojih liga, dok su mlađi pioniri završili na 4. mjestu poretka.

Jure Perković iz Škole nogometa NK Abeceda, nije, naravno, krio zadovoljstvo izuzetnim uspjehom mlađih kategorija kluba:

-Čestitam dečkima na odličnim igrama i osvojenim naslovima. Također, velike čestitke trenerima Marinu Miletiću,  Stipi Pavičiću, kao i Ivanu Zupčiću, koji je vodio momčad pionira u jesenskom djelu prvenstva. Isto tako, čestitam i juniorima i kadetima koji su izborili ulazak u 1. HNL Središta Split – kazao nam je Perković.

-Ova titula me posebno veseli jer bilo je jako teško izboriti prvo mjesto. Čestitam mojim igračima koji su paralelno igrali i za seniorsku momčad te im je fizički sve skupa bilo jako naporno – dodao je, pak, trener Marin Miletić.

Ozarena lica na koncu sezone je i trener Stipe Pavičić:

-Na polusezoni sam preuzeo momčad pionira umjesto trenera Zupčića koji je zbog privatnih razloga morao uzeti pauzu. Nastavio sam gdje je on stao i evo, titula je tu. Kadeti su suvereno osvojili prvo mjesto s velikom bodovnom razlikom ispred NK Zagora. Čestitam mojim igračima – komentirao je podvig svojih nogometnih učenika.

Presretnim trenerima “ruku je stisnuo” i Ante Dokoza:

-Čestitam trenerima na ostvarenim plasmanima. Dokaz je to da klub ide u pravom smjeru. Ovim putem zahvaljujem se NK NOŠK NŠK Nova Zora i  NK Croatia Turanj, koji su nam ustupiti svoja igrališta. Hvala od srca sponzoru Zara Dental Centar koji je uz nas i svim drugim sponzorima koji su nam uvelike pomogli. Hvala, dakako, i roditeljima koji su nas prepoznali kao klub i dali nam povjerenje da odgajamo i razvijamo njihovu djecu – poručio je predsjednik kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...