Užas! Namjerno pregazio pješaka s invaliditetom jer nije imao živaca pričekati da ovaj prijeđe cestu uz pomoć psa

Sinoć u Ičićima teško je ozlijeđen pješak s invaliditetom kada ga je 40-godišnji vozač namjerno udario automobilom na obilježenom pješačkom prijelazu.

Opatijska policija provela je krim istraživanje i utvrdili da je 40-godišnji hrvatski državljanin namjerno automobilom audario austrijskog državljanina (54), koji se kretao uz pomoć psa. Pješak je teško ozlijeđen. Sve se dogodilo oko 22.10 kada je Austrijanac prelazio preko pješačkog prijelaza sa psom-asistentom. Vozač automobila, nije imao strpljenja pričekati da prijeđe kolnik već mu je počeo trubiti i približavati mu se vozilom.

Od straha da ga ne ozlijedi, pješak je prema autu pružio ruku i dotaknuo te udario po poklopcu motora kako bi ga zaustavio u prolasku. No vozač je nastavio voziti te se i razljutio pa je namjerno krenuo automobilom na 54-godišnjeg pješaka i udario ga.

Zbog zadobivenih ozljeda, pješaku je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede, prenosi RTL.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 40-godišnji vozač je kazneno prijavljen Državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...