VIDEO Jure Brkljača objavio novi autorski singl ‘Postoji san’

Iako je ostvario najveći san izdavši album prvijenac ‘Ostani tajna moga života’, u izdanju Hit Recordsa, čini se da postoji još snova o kojima sanja Jure Brkljača. To otkriva na svoj jedinstven način – glazbom u novom autorskom singlu ‘Postoji san’.

Njegov potpis stoji ispod glazbe i teksta novog uratka, na kojem je dugo radio sa Mihaelom Blumom zaslužnim za produkciju, dok aranžman potpisuju zajedno.

‘Veseli me objaviti novi spot i pjesmu ‘Postoji san’ koji nosi vibracije ljeta. Ovu pjesmu radim već neko duže vrijeme s producentom Mihaelom Blumom i veselim se da je čuju svi koji me prate već neko vrijeme. Pjesma je inspirirana jednom ljubavi iz mladosti koja se uvijek vrati i o snu koji me stalno prati kroz život i od kojeg ne mogu odustati’, ispričao je Brkljača.

Tekst se nastavlja ispod oglasaZa novi singl ‘Postoji san’ snimljen je i videospot u kojem glavnu ulogu uz glazbenika nosi i glumica Lu Petrač. Ideju zvuka i slike spojene u toploj ljetnoj vibraciji zabilježili su kamerom i uobličili u lijepu glazbenu priču Toni Filipović, Marino Brkljača te Hrvoje Banić.

A kako zvuči i izgleda san Jure Brkljače u njegovoj novoj autorskoj pjesmi ‘Postoji san’, poslušajte i pogledajte na službenom YT kanalu Hit Recordsa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...