VRHUNSKI ZAJ*B NA NOVOJ DIONICI TUĐMANOVE Gradonačelnik i pročelnici u epizodi “niti vidim, niti čujem, bol me snašla u tuđini”

Danas su nam se gradonačelnik i gradski pročelnici, nećemo ih imenovati da opet ne pozivaju naše uredništvo s raznoraznim isprikama, provozali na fency šmency bicikletama po novouređenoj dionici ulice Franje Tuđmana, i to onoj od City galerije do križanja s ulicom Stjepana Radića.

I kakva je to vožnja bila… vjetar u kosi, sunce u skupocjenim naočalama… a pamet – na odmoru. Debelo u hladu, otišla još prošli mjesec.

Naime, svi istureni djelatnici Gradske uprave, koji su danas, recimo, svečano pregledali novu dionicu, spomenuli smo to već, vozili su se na biciklama. No, zapravo, napravili su samo nekoliko metara, taman dovoljno da ih službeni fotograf uhvati s namještenim C8 osmjehom, i gotovo.

Gasi kameru, svjetlo, spremi bicikle i ajmo na janjetinu. Još ako se u blizini nađe i koji direktor s platne liste izvođača radova – puno pogodak.

Niti pameti, niti odgovornosti. Zašto?

Pa sam je Grad odaslao medijima informaciju o otvorenju spomenute dionice, a o tome je uredno i obavijestio posjetitelje službenih internetskih stranica. Ali…

Uvijek kad je Grad Zadar u pitanju, postoji neki “ali”. Ni ovaj put nije iznimka.

Ako ste pomnije pogledali fotografiju na početku ovog teksta, sve će vam biti jasno.

Biciklistička staza na dionici Tuđmanove ucrtana je oko stupa od semafora!!!

Propust svjetske klase. Pa čak i zaj*b prve vrste, budimo realni. Zar ne?

Koja je budala, od svih onih koji su se tamo naslikavali, pješke ili na biciklama, mogla ovakav zaj*b pustiti u promet? Dnevna doza idiota? Dnevna doza kretena?

Rekli smo više nego dovoljno. Ostaje samo vidjeti hoće li i nakon ovog našeg teksta krenuti s ispravkama radova, baš kao što je to bio i slučaj kad smo pisali da se voda zadržava na kolniku kod City galerije.

Podsjetimo, taj su problem kasnije, uz kopanje, riješili rešetkama odvoda.

Mi predlažemo da Grad angažira djecu iz svih gradskih vrtića pa da zajedničkim snagama obrišu ovaj zaj*b. Pa valjda barem gumica ima dovoljno za to.

Pametnom i previše.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...