Zlato PRO MODELA! Zadarska fitnes kraljica ponovno europska prvakinja!

Zadarska fitness kraljica, Vanja Tokić, osvojila je danas na natjecanju u Salernu u Italiji prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji PRO MODELA!

Time je obranila titulu europske pro prvakinje, izvijestili su iz BB kluba Hulk.

Vanja je bila jedina natjecateljica iz Hrvatske, a ovime je postala dvostruka europska PRO prvakinja.

Tokić je ovo ukupno 6 PRO medalja.

“Emocije su ogromne, suze radosti i ponosa su ovaj put potekle, sav trud i napor te velika odricanja i ovaj su se puta isplatila. Nevjerojatno koliko brzo zaboraviš taj napor kada u ruke uzmeš pobjednički pehar i medalju oko vrata. Želim zahvaliti svima, obitelji, prijateljima, pratiteljima, medijima, mojim pokroviteljima Avia rent’a caru, kozmetičkom salonu Deep blue, Swarovski, Antenor d.o.o. i Admiral four- rekla nam je Vanja još uvijek pod velikim adrenalinom.

Posebno je zahvalila Dušku Mađareviću, predsjedniku IBFF federacije, Lariju Peruscu IBFF Hrvatska te IBFF federaciji Italija na izvrsnoj organizaciji.

Hulk

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...