Apple ste korisnik? Od iPhonea do Apple TV-a: Stigla je lavina novih nadogradnji, pogledajte što donose

Appleova najnovija lavina nadogradnji koja korisnicima donosi iOS i iPadOS 15.6, macOS 12.5, watchOS 8.7 i tvOS 15.6 počela je stizati korisnicima. Prije nego što se poveselite novim značajkama, spomenimo da Verge naglašava kako ova zakrpa sa sobom donosi uglavnom male ispravke bugova.

iOS i iPad OS 15.6 dodaje mogućnost pauziranja, prematanja, ponovnog pokretanja i ubrzavanja prema naprijed sportskih prijenosa uživo za tvOS (što je kod nas potpuno beznačajno, pošto nemamo pristup Apple TV+), kao i par ispravljenih bugova za postavke, Mail i Safari. macOS 12.5 također dobija ispravke za TV aplikaciju i Safari, watchOS 8.7 dobija nekoliko manje značajnih ispravaka bugova, kao i poboljšane sigurnosne značajke, dok tvOS 15.6 ‘poboljšava performanse i stabilnost’.

Nadogradnja pored navedenog donosi i sigurnosne nadogradnje od kojih neke rješavaju niz vrlo opasnih prijetnji. Premda Apple nikad nije napisao da je ijedan od ovih propusta doveo do ugroze korisnika iPhonea i ostalih njihovih spravica, nikad nije na odmet nadograditi uređaje za svaki slučaj.

Uz WWDC iza nas Verge najavljuje da je ova nadogradnja vro vjerojatno jedna od zadnjih prije nego što nam na telefon zakuca novi iOS 16. Naravno, ako se pojavi pokoji bug, vjerojatno ćemo ugledati iOS 15.6 ili macOS 12.6.

Za kraj, ako imate iPhone 6S, 7 ili prvu generaciju SE – ovo bi mogla biti jedna od zanjih nadogradnji koje ćete dobiti za uređaj, s obzirom da će ih Apple s iOS-om 16 prestati podržavati, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...