Antenna Media Group obavještava o lažnim nagradnim igrama na društvenim mrežama

Kako smo tijekom proteklih nekoliko dana ali i tjedana upoznati s postojanjem lažnih profila na društvenoj mreži Facebook, a koji se predstavljaju kao Antena Zadar, pritom koristeći naše fotografije i vizuale, ovim putem obavještavamo javnost kako naša medijska kuća, tvrtka ili bilo koja povezana osoba s nama – ne stoji iz spornih lažnih profila.

Naime, izvjesni profili na spomenutoj mreži, predstavljajući se kao jedan ili više naših medija, a pritom koristeći spomenute službene vizuale i osobne fotografije naših zaposlenika, organiziraju lažne nagradne igre u kojima se nude novčane nagrade, dok od vas zauzvrat traže određene radnje kojom prilikom pristajete na davanje svojih osobnih podataka.

Antenna Media Group kao odgovorna medijska Kuća od sudionika priređenih nagradnih igara, bilo putem društvenih mreža, radija ili ostalih kanala, nikad ne traži osobne podatke u cijelosti, ne ustupa trećim stranama privolom dane podatke, te ozbiljno pristupa obradi i čuvanju svih prikupljenih podataka u skladu s važećim propisima i GDPR odredbama.

O cijeloj situaciji upoznata je i PU zadarska koja je poduzela sve predradnje za otkrivanje počinitelja, na čemu im se srdačno zahvaljujemo.

Vjerujemo da je osobni identitet, pravo na privatnost kao i zaštitu osnovnih podataka jedno od temeljnih ljudskih prava, koje ćemo u našem poslovanju i komunikaciji i dalje štititi kao nešto iznimno vrijedno i neotuđivo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...